Tilstand fortsatt kritisk for to skadde

  Fire av de sårede fra de to terrorangrepene søndag, var fortsatt på sykehus mandag morgen. Tilstanden til to av dem skal være kritisk, rapporterer politiet. Mandag formiddag ble de tre unge terrorofrene gravlagt. Kinneret Mendel (23) og søskenbarnet Matat Rosenfeld-Adler (21) ble lagt ved siden av hverandre på gravstedet Givat Shaul i Jerusalem. Oz Ben-Meir (14) fra Maon ble gravlagt på den regionale gravplassen i Sussia, etterfulgt av et spontant folketog i hjembyen hans. Rosenfeld-Adler giftet seg med sin ektemann Yisrael for bare to måneder siden. Nå måtte mannen bære sin nygifte kones kiste til graven. - Hun planla å studere jus for å bli dommer og bringe rettferdighet til nasjonen, forteller en innbygger fra Karmel til Yedioth Aharonoth.

  Fire av de sårede fra de to terrorangrepene søndag, var fortsatt på sykehus mandag morgen. Tilstanden til to av dem skal være kritisk, rapporterer politiet. Mandag formiddag ble de tre unge terrorofrene gravlagt. Kinneret Mendel (23) og søskenbarnet Matat Rosenfeld-Adler (21) ble lagt ved siden av hverandre på gravstedet Givat Shaul i Jerusalem. Oz Ben-Meir (14) fra Maon ble gravlagt på den regionale gravplassen i Sussia, etterfulgt av et spontant folketog i hjembyen hans. Rosenfeld-Adler giftet seg med sin ektemann Yisrael for bare to måneder siden. Nå måtte mannen bære sin nygifte kones kiste til graven. – Hun planla å studere jus for å bli dommer og bringe rettferdighet til nasjonen, forteller en innbygger fra Karmel til Yedioth Aharonoth.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise