Syria er støttespiller for terror

  Den amerikanske presidenten George W. Bush holdt en tale på en amerikansk flybase tirsdag. Der fortalte han at han så på ekstremistiske islamske terrorister, og deres "hjelpere og støttespillere", for eksempel Syria og Iran, som store trusler mot USA og Vesten generelt i fremtiden. Bush uttalte at det radikale Islam "utnytter Islam til å tjene en voldelig politisk visjon", som han igjen definerer som "et totalitært imperium som fornekter alle politiske og religiøse friheter". - Ekstremistene forvrenger tanken om jihad til å bli et kall om drap av kristne, hinduer og jøder, og også mot muslimer som ikke deler deres radikale visjon, og som de akter for å være hyklere, uttalte presidenten. - Vi kjenner til de radikales visjoner, fordi de har konstatert dem åpenlyst, i videoer og på lydbånd, i brev og på nettsider, erklærte han. - Syria og Iran […] deler målet om å skade USA og moderne muslimske regjeringer, og bruker terrorpropaganda for å legge skylden for egne feil på Vesten, Amerika og på jødene, fortsatte Bush.

  Den amerikanske presidenten George W. Bush holdt en tale på en amerikansk flybase tirsdag. Der fortalte han at han så på ekstremistiske islamske terrorister, og deres "hjelpere og støttespillere", for eksempel Syria og Iran, som store trusler mot USA og Vesten generelt i fremtiden. Bush uttalte at det radikale Islam "utnytter Islam til å tjene en voldelig politisk visjon", som han igjen definerer som "et totalitært imperium som fornekter alle politiske og religiøse friheter". – Ekstremistene forvrenger tanken om jihad til å bli et kall om drap av kristne, hinduer og jøder, og også mot muslimer som ikke deler deres radikale visjon, og som de akter for å være hyklere, uttalte presidenten. – Vi kjenner til de radikales visjoner, fordi de har konstatert dem åpenlyst, i videoer og på lydbånd, i brev og på nettsider, erklærte han. – Syria og Iran […] deler målet om å skade USA og moderne muslimske regjeringer, og bruker terrorpropaganda for å legge skylden for egne feil på Vesten, Amerika og på jødene, fortsatte Bush.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise