Hever beredskapen på nordgrensen

  Hizbollah prøver å gjennomføre et betydelig terrorangrep langs nordgrensen, sier offiserer i IDFs Nordkommando til Hærens radio. IDF frykter også at den libanesiske terrorgruppen vil kidnappe soldater eller sivile. IDF har trukket personell som ikke har en viktig sikkerhetsfunksjon tilbake fra utpostene som ligger mot grensen til Libanon. Israel anser den libanesiske regjering som ansvarlig dersom sikkerhetssituasjonen langs grensen forverres. Til tross for FNs oppfordring har Libanon avvist å avvæpne Hizbollah. I Beirut mener man Hizbollah er en "legitim motstandsguppe mot israelsk okkupasjon av arabisk land", skriver Jerusalem Post.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag