Hever beredskapen på nordgrensen

  - Hizbollah prøver å gjennomføre et betydelig terrorangrep langs nordgrensen, sier offiserer i IDFs Nordkommando til Hærens radio. IDF frykter også at den libanesiske terrorgruppen vil kidnappe soldater eller sivile. IDF har trukket personell som ikke har en viktig sikkerhetsfunksjon tilbake fra utpostene som ligger mot grensen til Libanon. Israel anser den libanesiske regjering som ansvarlig dersom sikkerhetssituasjonen langs grensen forverres. Til tross for FNs oppfordring har Libanon avvist å avvæpne Hizbollah. I Beirut mener man Hizbollah er en "legitim motstandsguppe mot israelsk okkupasjon av arabisk land", skriver Jerusalem Post.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Hizbollah prøver å gjennomføre et betydelig terrorangrep langs nordgrensen, sier offiserer i IDFs Nordkommando til Hærens radio. IDF frykter også at den libanesiske terrorgruppen vil kidnappe soldater eller sivile. IDF har trukket personell som ikke har en viktig sikkerhetsfunksjon tilbake fra utpostene som ligger mot grensen til Libanon. Israel anser den libanesiske regjering som ansvarlig dersom sikkerhetssituasjonen langs grensen forverres. Til tross for FNs oppfordring har Libanon avvist å avvæpne Hizbollah. I Beirut mener man Hizbollah er en "legitim motstandsguppe mot israelsk okkupasjon av arabisk land", skriver Jerusalem Post.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelPalestinsk tenåring og Jihad-mann drept
  Neste artikkelTo militante palestinere drept
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise