Navn til Sharons nye parti er klar

  Statsministerens kontor og og kilder nær Ariel Sharon avviser kontant innholdet i en tv-reportasje på Channel 1 tirsdag kveld. Reportasjen går langt i å varsle at Sharon vil trekke seg fra Likud. Blant annet blir et navn til et eventuelt nytt parti nevnt. Forslaget skal være "Ein Li Eretz Aheret", "Jeg har ikke noe annet land". – Reportasjen er basert på falske informasjoner, sier medarbeidere av Sharon. Den neste store testen på det spinkle samholdet i Likud kommer når statsbudsjettet skal behandles i Knesset. – Dersom ikke det blir brukt partidisiplin og alle støtter regjeringen vil en splittelse være uungåelig, sier en sentral medarbeider av Sharon til Ha’aretz.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag