Ønsker israelske styrker i FN-tjeneste

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  FN har bedt Israel om å stille militære avdelinger til internasjonale oppdrag, melder Yedioth Aharonoth. Haiti, Kosovo, Kongo eller Liberia skal være landene hvor utplassering av israelske styrker er mest sannsynlig. I første rekke skal FN ønske israelske helikopterskvadroner. Verdensorganisasjonen er også interessert i å kjøpe israelsk militærutstyr, som nattsyn- og telekommunikasjonsutstyr. FN har omkring 70.000 soldater og polititjenestemenn i internasjonale oppdrag. Landene Pakistan, Bangladesh, India, Nigeria, Etiopia, Nepal, Ghana, Jordan, Sør-Afrika, Senegal, Marokko og Kenya står for 75 prosent av den totale styrken. – Land i den tredje verden er ivrige å sende soldater i FN-tjeneste av økonomiske grunner, skriver Yedioth Aharonoth. Hver FN-soldat skal motta 1.250 amerikanske dollar i måneden fra FN.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  • Nøkkelord
  • FN
  Forrige artikkelNavn til Sharons nye parti er klar
  Neste artikkelHever beredskapen på nordgrensen
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.