To militante palestinere drept

  Israelske luftstyrker angrep en bil med to militante palestinere i Jabalya på Gaza-stripen tirsdag ettermiddag. Minst ti personer som var i nærheten ble skadet. De to drepte var seniorterrorister fra Fatah og Hamas. Hovedmålet for aksjonen var Hassan Al-Madhoun (32), som har ledet terrorgruppen Al Aqsa Martyrbrigader nord på Gaza-stripen. I følge israelske sikkerhetsstyrker har Madhoun stått bak dødelige terrorangrep i Ashdod havn og grensestasjonen Karni. I Ashdod ble ti israelere drept i år 2004. Den andre militante palestineren som ble drept var Hamas-terroristen Fawzi Abu al-Kera (37). I følge militæranalytikeren Amos Harel i Ha'aretz kom identiteten til Hamas-mannen "som en overraskelse på den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet". - Etter drapet på al-Kera er det spørsmål om Hamas vil fortsette med å være like tilbakeholdne som de har vært de siste månedene, skriver Harel. Flere væpnede palestinske grupper lover en blodig hevn etter den målrettede likvidasjonen tirsdag. - Dette er en åpen krig, sier en talsmann for Hamas, Mushir al-Masri. En talsmann for Al Aqsa-gruppen sier "hevnen vil være i samsvar med størrelsen på ugjerningen". Israel ser seg nødt til å likvidere terrorledere fordi de palestinske myndighetene ikke arresterer dem, til tross for at deres identitet er kjent.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Israelske luftstyrker angrep en bil med to militante palestinere i Jabalya på Gaza-stripen tirsdag ettermiddag. Minst ti personer som var i nærheten ble skadet. De to drepte var seniorterrorister fra Fatah og Hamas. Hovedmålet for aksjonen var Hassan Al-Madhoun (32), som har ledet terrorgruppen Al Aqsa Martyrbrigader nord på Gaza-stripen. I følge israelske sikkerhetsstyrker har Madhoun stått bak dødelige terrorangrep i Ashdod havn og grensestasjonen Karni. I Ashdod ble ti israelere drept i år 2004. Den andre militante palestineren som ble drept var Hamas-terroristen Fawzi Abu al-Kera (37). I følge militæranalytikeren Amos Harel i Ha’aretz kom identiteten til Hamas-mannen "som en overraskelse på den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet". – Etter drapet på al-Kera er det spørsmål om Hamas vil fortsette med å være like tilbakeholdne som de har vært de siste månedene, skriver Harel. Flere væpnede palestinske grupper lover en blodig hevn etter den målrettede likvidasjonen tirsdag. – Dette er en åpen krig, sier en talsmann for Hamas, Mushir al-Masri. En talsmann for Al Aqsa-gruppen sier "hevnen vil være i samsvar med størrelsen på ugjerningen". Israel ser seg nødt til å likvidere terrorledere fordi de palestinske myndighetene ikke arresterer dem, til tross for at deres identitet er kjent.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelHever beredskapen på nordgrensen
  Neste artikkelMoskva beskytter Damaskus
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise