Utsatt av Sharon

  Det ble ingen nye regjeringsutnevelser i Knesset mandag. Statsminister Ariel Sharon valgte å utsette saken i siste øyeblikk fordi hans egen partigruppe er delt og et flertall for Sharons forslag var usikkert. "Opprørerne" i Likud går imot at to nye Sharon-lojale Likud-politikere skal inn i regjeringen. Arbeiderpartiet liker dårlig at Sharon ikke har gitt dem noen flere ministerposter. Dersom ikke Knesset godkjenner Ehud Olmert som permanent finansminister innen 9. november, når hans tre måneder lange periode som fungerende finansminister går ut, kan Israel formelt sett stå uten finansminister, påpeker riksadvokat Menachem Mazuz. Saken om to nye ministerposter og Olmerts formelle utnevnelse er utsatt til neste uke.

  Det ble ingen nye regjeringsutnevelser i Knesset mandag. Statsminister Ariel Sharon valgte å utsette saken i siste øyeblikk fordi hans egen partigruppe er delt og et flertall for Sharons forslag var usikkert. "Opprørerne" i Likud går imot at to nye Sharon-lojale Likud-politikere skal inn i regjeringen. Arbeiderpartiet liker dårlig at Sharon ikke har gitt dem noen flere ministerposter. Dersom ikke Knesset godkjenner Ehud Olmert som permanent finansminister innen 9. november, når hans tre måneder lange periode som fungerende finansminister går ut, kan Israel formelt sett stå uten finansminister, påpeker riksadvokat Menachem Mazuz. Saken om to nye ministerposter og Olmerts formelle utnevnelse er utsatt til neste uke.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelHever beredskapen på nordgrensen
  Neste artikkelMoskva beskytter Damaskus
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise