Palestinsk milits skjøt granater mot israelsk moshav

  En israeler ble lettere skadet og fem behandlet for sjokk etter at granter slo ned i moshaven Netiv Ha'asara nord for Gaza-stripen onsdag kveld. Et kjøretøy, et bolighus og elektrisitetsforsyningen til jordbrukskollektivet ble også rammet. Beskytningen stanset etter at israelsk artilleri svarte med å bombardere utskytningsområdet. De siste tre årene har over hundre granater blitt skutt mot Netiv Ha'asara. For tre måneder siden ble en 22 år gammel innbygger drept i et granatangrep. Yedioth Aharonoth skriver om en 18 år gammel jente som ble "reddet ved et mirakel" onsdag kveld. Nufar Margalit satt på PC-rommet da alarmen gikk første gang. Først gikk hun i tilfluktsrommet, men gikk tilbake til PCen for å finne ut hva som skjedde. - Da gikk alarmen igjen, og jeg vendte tilbake til tilfluktsrommet. Tre sekund senere, før jeg hadde kommet meg til bomberommet, traff granaten PC-rommet og laget hull i taket, forteller tenåringsjenten. Etterpå skalv og gråt hun. - Heldigvis medførte angrepet bare skade på materielle ting, sier hun.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  En israeler ble lettere skadet og fem behandlet for sjokk etter at granter slo ned i moshaven Netiv Ha’asara nord for Gaza-stripen onsdag kveld. Et kjøretøy, et bolighus og elektrisitetsforsyningen til jordbrukskollektivet ble også rammet. Beskytningen stanset etter at israelsk artilleri svarte med å bombardere utskytningsområdet. De siste tre årene har over hundre granater blitt skutt mot Netiv Ha’asara. For tre måneder siden ble en 22 år gammel innbygger drept i et granatangrep. Yedioth Aharonoth skriver om en 18 år gammel jente som ble "reddet ved et mirakel" onsdag kveld. Nufar Margalit satt på PC-rommet da alarmen gikk første gang. Først gikk hun i tilfluktsrommet, men gikk tilbake til PCen for å finne ut hva som skjedde. – Da gikk alarmen igjen, og jeg vendte tilbake til tilfluktsrommet. Tre sekund senere, før jeg hadde kommet meg til bomberommet, traff granaten PC-rommet og laget hull i taket, forteller tenåringsjenten. Etterpå skalv og gråt hun. – Heldigvis medførte angrepet bare skade på materielle ting, sier hun.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelLikud-opprørere stanset Sharons utnevninger
  Neste artikkel“Intifadaen i Paris”
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise