Sendte hemmelig delegasjon til Israel

  Pakistanske medier rapporterer at en delegasjon på 174 pakistanske forretningsmenn, bankmenn, religiøse ledere og pensjonerte generaler har besøkt Israel og de palestinske områdene i all hemmelighet. Dette skal ha skjedd i løpet av de siste dagene. I følge Hæren Radio skal et kuwaitisk nyhetsbyrå ha samtalt med lederen for delegasjonen, Jamal Kadri, i et telefonintervju […]

  Pakistanske medier rapporterer at en delegasjon på 174 pakistanske forretningsmenn, bankmenn, religiøse ledere og pensjonerte generaler har besøkt Israel og de palestinske områdene i all hemmelighet. Dette skal ha skjedd i løpet av de siste dagene. I følge Hæren Radio skal et kuwaitisk nyhetsbyrå ha samtalt med lederen for delegasjonen, Jamal Kadri, i et telefonintervju fra Ramallah. Kadri, beskrevet som lederen for en religiøs bevegelse, uttalte at medlemmene av delegasjonen møtte statsminister Ariel Sharon torsdag, men at møtet ikke var særlig produktivt. Sharon skal ha forlatt møtet i sinne da "en av delegasjonsmedlemmene spurte ham om Likuds radikale høyreving-medlemmer". Etter hvert skal han ha kommet tilbake og bedt dem på lunsj fredag. Etter lunsjen tok pakistanerne turen til Al Aqsa-moskeen på Tempelhøyden, for å delta i fredagsbønnen.

  Forrige artikkelNorske leiligheter i Israel
  Neste artikkelVennskapsgruppe med kristne i Knesset
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no