Begraves fredag formiddag

  Det var den israelske soldaten Nir Kahane (20) som ble drept av en palestinsk morder ved en kontrollpost nord for Jerusalem torsdag ettermiddag. Soldatens familie understreker at Kahane ville tjenestegjøre i en kampavdeling for å "bidra mer" til Israels sikkerhet. - Han kunne ha gått inn i en vanlig avdeling, på grunn av hans helsetilstand, men han ville gjøre noe viktig, sier soldatens far, Baruch Kahane. Da Nir vendte tilbake til tjenesteperiode på onsdag fortalte han faren hvor farlig jobben ved kontrollposten var. - IDF har mistet en av sine soldater i et forferdelig mord. Dette er soldater som lar palestinerne komme inn i Israel på arbeid. De er ved fronten og arbeider under intense forhold, sier en militær kilde til Yedioth Aharonoth. Nir Kahane blir gravlagt fredag ettermiddag.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Det var den israelske soldaten Nir Kahane (20) som ble drept av en palestinsk morder ved en kontrollpost nord for Jerusalem torsdag ettermiddag. Soldatens familie understreker at Kahane ville tjenestegjøre i en kampavdeling for å "bidra mer" til Israels sikkerhet. – Han kunne ha gått inn i en vanlig avdeling, på grunn av hans helsetilstand, men han ville gjøre noe viktig, sier soldatens far, Baruch Kahane. Da Nir vendte tilbake til tjenesteperiode på onsdag fortalte han faren hvor farlig jobben ved kontrollposten var. – IDF har mistet en av sine soldater i et forferdelig mord. Dette er soldater som lar palestinerne komme inn i Israel på arbeid. De er ved fronten og arbeider under intense forhold, sier en militær kilde til Yedioth Aharonoth. Nir Kahane blir gravlagt fredag ettermiddag.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelPalestinske fredsspillere
  Neste artikkelVi vil føre en nådeløs kamp mot terror
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise