Krever FN-tiltak mot Iran

  Fredag krevde den israelske FN-ambassadøren Danny Gillerman at organisasjonen gjør tiltak mot Iran. Denne uken sa Irans president at Holocaust trolig aldri har funnet sted, og at jødestaten burde flyttes til Europa. Gillerman sendte et brev til generalsekretær Kofi Annan, hvor han uttalte at en rekke ting som foregår i det islamske teokratiet motstrider FNs charter. Alt fra "fornektelsen av Holocaust, fortsatt støtte til terror, atomaktiviteter, ubehagelig ordbruk og konfrontasjon mot et annet medlemsland i De forente nasjoner." Torsdag høstet den iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejad fordømmelse fra store deler av det internasjonale samfunnet, etter at han foreslo at land som Tyskland og Østerrike kunne avstå noe av sitt territorium, for å flytte den jødiske staten til Europa. Han påstod også at jødene ikke har noen historisk rett på Jerusalem. FNs Sikkerhetsråd har fordømt Ahmadinejads Holocaust-benektelse.

  Fredag krevde den israelske FN-ambassadøren Danny Gillerman at organisasjonen gjør tiltak mot Iran. Denne uken sa Irans president at Holocaust trolig aldri har funnet sted, og at jødestaten burde flyttes til Europa. Gillerman sendte et brev til generalsekretær Kofi Annan, hvor han uttalte at en rekke ting som foregår i det islamske teokratiet motstrider FNs charter. Alt fra "fornektelsen av Holocaust, fortsatt støtte til terror, atomaktiviteter, ubehagelig ordbruk og konfrontasjon mot et annet medlemsland i De forente nasjoner." Torsdag høstet den iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejad fordømmelse fra store deler av det internasjonale samfunnet, etter at han foreslo at land som Tyskland og Østerrike kunne avstå noe av sitt territorium, for å flytte den jødiske staten til Europa. Han påstod også at jødene ikke har noen historisk rett på Jerusalem. FNs Sikkerhetsråd har fordømt Ahmadinejads Holocaust-benektelse.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise