Fortsetter med målrettede drap

  Statsminister Ariel Sharon hadde søndag et møte med blant andre forsvarsminister Shaul Mofaz, stabssjef i IDF Dan Halutz og lederne for israelske etterretningsorganisasjoner. Sammen diskuterte de hvordan Israel skal håndtere Kassam-angrepene fra Gaza-stripen, og vedtok en rekke tiltak som skal bli satt i gang for å hindre flere angrep. IDF skal fortsette med sine målrettede […]

  Statsminister Ariel Sharon hadde søndag et møte med blant andre forsvarsminister Shaul Mofaz, stabssjef i IDF Dan Halutz og lederne for israelske etterretningsorganisasjoner. Sammen diskuterte de hvordan Israel skal håndtere Kassam-angrepene fra Gaza-stripen, og vedtok en rekke tiltak som skal bli satt i gang for å hindre flere angrep. IDF skal fortsette med sine målrettede drap av terrorister, men skal i tillegg utplassere flere styrker langs den nordlige grensen til Gaza-stripen. Forsvarsstyrkene har også fått blanko-fullmakt til å bombe alle utskytningsområder til Kassam-angrepene med artilleri, skriver Yedioth Aharonoth. Til nå har artilleriilden blitt rettet mot åpne områder som palestinske terrorister har benyttet til å skyte ut rakettene. Hæren har bedt om lov til å gjennomføre preventive angrep mot dem som beveger seg inn i en ca. 2 kilometer bred buffersone innenfor sikkerhetsgjerdet rundt Gaza-stripen. Shin Bet advarte mot ti mulige terrorangrep på Israel, som etterretningsorganisasjonen har fått informasjon om, mens 40 andre advarsler har kommet inn vedrørende terroraktivitet i de palestinske områdene.

  Forrige artikkelGir 228 byggetillatelser på Vestbredden
  Neste artikkelMaria og Josef og BBC
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no