Fortsetter med målrettede drap

  Statsminister Ariel Sharon hadde søndag et møte med blant andre forsvarsminister Shaul Mofaz, stabssjef i IDF Dan Halutz og lederne for israelske etterretningsorganisasjoner. Sammen diskuterte de hvordan Israel skal håndtere Kassam-angrepene fra Gaza-stripen, og vedtok en rekke tiltak som skal bli satt i gang for å hindre flere angrep. IDF skal fortsette med sine målrettede drap av terrorister, men skal i tillegg utplassere flere styrker langs den nordlige grensen til Gaza-stripen. Forsvarsstyrkene har også fått blanko-fullmakt til å bombe alle utskytningsområder til Kassam-angrepene med artilleri, skriver Yedioth Aharonoth. Til nå har artilleriilden blitt rettet mot åpne områder som palestinske terrorister har benyttet til å skyte ut rakettene. Hæren har bedt om lov til å gjennomføre preventive angrep mot dem som beveger seg inn i en ca. 2 kilometer bred buffersone innenfor sikkerhetsgjerdet rundt Gaza-stripen. Shin Bet advarte mot ti mulige terrorangrep på Israel, som etterretningsorganisasjonen har fått informasjon om, mens 40 andre advarsler har kommet inn vedrørende terroraktivitet i de palestinske områdene.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Statsminister Ariel Sharon hadde søndag et møte med blant andre forsvarsminister Shaul Mofaz, stabssjef i IDF Dan Halutz og lederne for israelske etterretningsorganisasjoner. Sammen diskuterte de hvordan Israel skal håndtere Kassam-angrepene fra Gaza-stripen, og vedtok en rekke tiltak som skal bli satt i gang for å hindre flere angrep. IDF skal fortsette med sine målrettede drap av terrorister, men skal i tillegg utplassere flere styrker langs den nordlige grensen til Gaza-stripen. Forsvarsstyrkene har også fått blanko-fullmakt til å bombe alle utskytningsområder til Kassam-angrepene med artilleri, skriver Yedioth Aharonoth. Til nå har artilleriilden blitt rettet mot åpne områder som palestinske terrorister har benyttet til å skyte ut rakettene. Hæren har bedt om lov til å gjennomføre preventive angrep mot dem som beveger seg inn i en ca. 2 kilometer bred buffersone innenfor sikkerhetsgjerdet rundt Gaza-stripen. Shin Bet advarte mot ti mulige terrorangrep på Israel, som etterretningsorganisasjonen har fått informasjon om, mens 40 andre advarsler har kommet inn vedrørende terroraktivitet i de palestinske områdene.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise