Vi blir trakassert av muslimer

  Flere kristenledere og hundrevis av medier har denne uken anklaget Israel for forfallet i Betlehem. – Alt dette pratet om at Israel driver kristne bort fra Betlehem og skader dem er bare tåpelig, sier en kristenleder i byen til Aaron Klein i World Net Daily. Artikkelen gjengis av Israels største avis, Yedioth Aharonoth. – Muslimene har brent ned butikker, bygd moskeer foran kirker, tatt eiendommer og våre rettigheter. Kvinner er voldtatt og kidnappet. Ikke kom å snakk om Israel. Det er muslimene, fortsetter mannen, som uttaler seg anonymt i frykt for represalier. Andelen kristne i Betlehem har sunket drastisk etter at palestinske myndigheter tok over kontrollen av byen i desember 1995.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag