Vi blir trakassert av muslimer

  Flere kristenledere og hundrevis av medier har denne uken anklaget Israel for forfallet i Betlehem. - Alt dette pratet om at Israel driver kristne bort fra Betlehem og skader dem er bare tåpelig, sier en kristenleder i byen til Aaron Klein i World Net Daily. Artikkelen gjengis av Israels største avis, Yedioth Aharonoth. - Muslimene har brent ned butikker, bygd moskeer foran kirker, tatt eiendommer og våre rettigheter. Kvinner er voldtatt og kidnappet. Ikke kom å snakk om Israel. Det er muslimene, fortsetter mannen, som uttaler seg anonymt i frykt for represalier. Andelen kristne i Betlehem har sunket drastisk etter at palestinske myndigheter tok over kontrollen av byen i desember 1995.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Flere kristenledere og hundrevis av medier har denne uken anklaget Israel for forfallet i Betlehem. – Alt dette pratet om at Israel driver kristne bort fra Betlehem og skader dem er bare tåpelig, sier en kristenleder i byen til Aaron Klein i World Net Daily. Artikkelen gjengis av Israels største avis, Yedioth Aharonoth. – Muslimene har brent ned butikker, bygd moskeer foran kirker, tatt eiendommer og våre rettigheter. Kvinner er voldtatt og kidnappet. Ikke kom å snakk om Israel. Det er muslimene, fortsetter mannen, som uttaler seg anonymt i frykt for represalier. Andelen kristne i Betlehem har sunket drastisk etter at palestinske myndigheter tok over kontrollen av byen i desember 1995.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelUklart budskap fra Sharon
  Neste artikkelMultinasjonale selskaper som handler med Israel
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise