Assad var involvert i drapet på Hariri

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  – President Bashar Assad fortalte meg at syrere var involvert i drapet på [Libanons tidligere statsminister] Rafik Hariri. Det betyr at Assad selv var involvert, sier tidligere syrisk visepresident Abdul-Halim Khaddam i et tv-intervju fra Paris. Khaddam forlot sin maktposisjon i Damaskus for flere måneder siden. Det er første gang han gir et intervju etter at han brøt med Assad-regimet. Hariri ble drept sammen med 20 andre mennesker i en stor bilbombe i Beirut 14. februar 2005.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelOffiser hindret massakre av barn
  Neste artikkelÅpent brev fra en skuffet velger
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.