I dag slutter “våpenhvilen”

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  I mars 2005 lovte væpnede palestinske grupper PA-formann Mahmoud Abbas en midlertidig stans i angrepene mot Israel ut resten av året. Til tross for "våpenhvilen", har terrorgruppene gjennomført en rekke angrep mot israelske mål. Likevel har volden vært kraftig redusert i forhold til årene da intifadaen pågikk for fullt. Søndag meldte Al-Aqsa Martyrbrigader at de ikke lenger er forpliktet til våpenhvilen. – Vi har nå alle kort på hånden, siterer Yedioth Aharonoth fra en uttalelse fra gruppen. "Det gir et klart hint om at gruppen kommer til å gjennoppta volden", kommenterer den israelske journalisten.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelPeres ut av Ap
  Neste artikkelPA har ikke kontroll lenger
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.