Det kan gå dagevis før vi vet skadenes omfang

  Statsminister Ariel Sharon skal være på vei ut av bevisstløs tilstand, men ligger fortsatt i respirator etter det kraftige hjerneslaget i midten av forrige uke. Mandag begynte han å puste på egenhånd, og reagerte på stimulans med bevegelser i høyre hånd og fot. Sammen med en økning i blodtrykket blir dette tolket som et positivt […]

  Statsminister Ariel Sharon skal være på vei ut av bevisstløs tilstand, men ligger fortsatt i respirator etter det kraftige hjerneslaget i midten av forrige uke. Mandag begynte han å puste på egenhånd, og reagerte på stimulans med bevegelser i høyre hånd og fot. Sammen med en økning i blodtrykket blir dette tolket som et positivt tegn av legene på Hadassah-sykehuset i Jerusalem. – Det var en klar reaksjon på smerte, og ikke en refleks, sier doktor Felix Umansky. Han har ledet det medisinske personellet som har behandlet Ariel Sharon siden sist onsdag. Israels 77 år gamle statsminister har gjennomgått tre store operasjoner for å stanse blødninger i hjernen. Alle operasjoner skal ha vært livreddende. – Det vil ta "flere dager" før vi kan si noe om hvor store skader Ariel Sharon har fått, sier Umansky til israelske medier. – Sannsynligheten for at Sharon skal overleve er "veldig høy", sa doktor Jose Cohen lørdag.

  Forrige artikkelYossi Sarid om Sharon som menneske og venn
  Neste artikkelArbeiderpartiets politikk og spådommer
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.