Ansetter amerikansk valgstrateg

  Amerikaneren John McLaughlin er ansatt som politisk strateg i Likud av partiformann Benjamin Netanyahu. McLaughlin har tidligere arbeidet sammen med store navn i det amerikanske Republikanerpartiet, deriblant guvernør i delstaten California, Arnold Schwarzenegger. Samtidig offentliggjorde Netanyahu hvilke partimedlemmer som blir tildelt verv i valgkampanjen. Yisrael Katz blir formann for selve valgkampanjen, Dani Naveh skal lede styringskomiteen, mens Moshe Kahlon blir formann for Valgdagskomiteen, melder Ha'aretz.

  Amerikaneren John McLaughlin er ansatt som politisk strateg i Likud av partiformann Benjamin Netanyahu. McLaughlin har tidligere arbeidet sammen med store navn i det amerikanske Republikanerpartiet, deriblant guvernør i delstaten California, Arnold Schwarzenegger. Samtidig offentliggjorde Netanyahu hvilke partimedlemmer som blir tildelt verv i valgkampanjen. Yisrael Katz blir formann for selve valgkampanjen, Dani Naveh skal lede styringskomiteen, mens Moshe Kahlon blir formann for Valgdagskomiteen, melder Ha’aretz.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise