Ny landslagssjef i fotball

  Tirsdag avslørte Det israelske fotballforbundet (IFA) at Dror Kashtan blir den nye landslagssjefen. 61-åringen skal overta etter Avraham Grant, som sa opp i fjor etter å ha ledet laget i fire år. Grant skal samtidig overta jobben til Kashtan, som trener for Hapoel Tel Aviv og kan bli avløst fra kontrakten umiddelbart, avhengig av fredagens trekning av EM-kvalifiseringsgruppene, sier formann i IFA Itche Menachem. Israel har satt opp en treningskamp mot Danmark 1. mars, men kampen vil bli avlyst dersom de to lagene kommer i samme kvalifiseringsgruppe. I så fall kan Grant konsentrere seg om sin nye jobb, skriver Ha'aretz. Kashtan har skrevet under en toårskontrakt med det israelske fotballforbundet, med mulighet for to års forlengelse. Han er den mestvinnende israelske treneren noensinne og har vunnet seks ligagull med fire forskjellige klubber, fem State Cup-seire og tre Toto Cup-seire. Han har vunnet "The Double" to ganger, en gang med Maccabi Haifa og en gang med Hapoel Tel Aviv. I 2001 førte han Hapoel Tel Aviv til kvartfinalen i UEFA-cupen.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Tirsdag avslørte Det israelske fotballforbundet (IFA) at Dror Kashtan blir den nye landslagssjefen. 61-åringen skal overta etter Avraham Grant, som sa opp i fjor etter å ha ledet laget i fire år. Grant skal samtidig overta jobben til Kashtan, som trener for Hapoel Tel Aviv og kan bli avløst fra kontrakten umiddelbart, avhengig av fredagens trekning av EM-kvalifiseringsgruppene, sier formann i IFA Itche Menachem. Israel har satt opp en treningskamp mot Danmark 1. mars, men kampen vil bli avlyst dersom de to lagene kommer i samme kvalifiseringsgruppe. I så fall kan Grant konsentrere seg om sin nye jobb, skriver Ha’aretz. Kashtan har skrevet under en toårskontrakt med det israelske fotballforbundet, med mulighet for to års forlengelse. Han er den mestvinnende israelske treneren noensinne og har vunnet seks ligagull med fire forskjellige klubber, fem State Cup-seire og tre Toto Cup-seire. Han har vunnet "The Double" to ganger, en gang med Maccabi Haifa og en gang med Hapoel Tel Aviv. I 2001 førte han Hapoel Tel Aviv til kvartfinalen i UEFA-cupen.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise