Raser videre mot seriegull

  Fire mål i løpet av 14 minutter i andre omgang, gav Maccabi Haifa en 4-0 seier over Ashdod SC i Premier League-kampen søndag kveld, på Kiryat Eliezer stadion. Ashdod holdt ut i 62 minutter, men etter å ha sluppet inn det første, ble det lett for Haifa å putte enda tre til. Hjemmelaget spilte ikke opp mot sitt beste, men hadde likevel full kontroll på motstanderne gjennom hele kampen. Og full kontroll har serielederen hatt gjennom hele sesongen, med 16 seire og to uavgjorte. På andreplass finner vi Betar Jerusalem, utrolige 17 poeng bak. Og mens Betar har tapt fem kamper denne sesongen, har enda ikke Haifa blitt overrumplet av sine motstandere.

  Fire mål i løpet av 14 minutter i andre omgang, gav Maccabi Haifa en 4-0 seier over Ashdod SC i Premier League-kampen søndag kveld, på Kiryat Eliezer stadion. Ashdod holdt ut i 62 minutter, men etter å ha sluppet inn det første, ble det lett for Haifa å putte enda tre til. Hjemmelaget spilte ikke opp mot sitt beste, men hadde likevel full kontroll på motstanderne gjennom hele kampen. Og full kontroll har serielederen hatt gjennom hele sesongen, med 16 seire og to uavgjorte. På andreplass finner vi Betar Jerusalem, utrolige 17 poeng bak. Og mens Betar har tapt fem kamper denne sesongen, har enda ikke Haifa blitt overrumplet av sine motstandere.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise