Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Raser videre mot seriegull

Fire mål i løpet av 14 minutter i andre omgang, gav Maccabi Haifa en 4-0 seier over Ashdod SC i Premier League-kampen søndag kveld, på Kiryat Eliezer stadion. Ashdod holdt ut i 62 minutter, men etter å ha sluppet inn det første, ble det lett for Haifa å putte enda tre til. Hjemmelaget spilte ikke opp mot sitt beste, men hadde likevel full kontroll på motstanderne gjennom hele kampen. Og full kontroll har serielederen hatt gjennom hele sesongen, med 16 seire og to uavgjorte. På andreplass finner vi Betar Jerusalem, utrolige 17 poeng bak. Og mens Betar har tapt fem kamper denne sesongen, har enda ikke Haifa blitt overrumplet av sine motstandere.

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!