Kadima får 44 mandater, Ap 21

  Oppslutningen om sentrumspartiet Kadima er ikke svekket etter Ariel Sharons hjerneslag for tre uker siden. Tvert imot, skriver Ha'aretz, partiet som nå ledes av fungerende statsminister Ehud Olmert har styrket seg. Dersom Knesset-valget ble avholdt i dag, ville Kadima fått 44 mandater (+3 fra forrige uke), Arbeiderpartiet 21 (+2) og Likud 14 (-3). Jerusalem Post har publisert det som sannsynligvis blir Kadimas 15 fremste kandidater: Ehud Olmert, Shimon Peres, Tzipi Livni, Avi Dichter, Meir Sheetrit, Haim Ramon, Shaul Mofaz, Uriel Reichman, Tzahi Hanegbi, Marina Solodkin, Dalia Itzik, Gideon Ezra, Avraham Hirchson, Ze'ev Boim and Roni Bar-On. Tirsdag ettermiddag blir de 50 fremste kandidatene offentliggjort.

  Oppslutningen om sentrumspartiet Kadima er ikke svekket etter Ariel Sharons hjerneslag for tre uker siden. Tvert imot, skriver Ha’aretz, partiet som nå ledes av fungerende statsminister Ehud Olmert har styrket seg. Dersom Knesset-valget ble avholdt i dag, ville Kadima fått 44 mandater (+3 fra forrige uke), Arbeiderpartiet 21 (+2) og Likud 14 (-3). Jerusalem Post har publisert det som sannsynligvis blir Kadimas 15 fremste kandidater: Ehud Olmert, Shimon Peres, Tzipi Livni, Avi Dichter, Meir Sheetrit, Haim Ramon, Shaul Mofaz, Uriel Reichman, Tzahi Hanegbi, Marina Solodkin, Dalia Itzik, Gideon Ezra, Avraham Hirchson, Ze’ev Boim and Roni Bar-On. Tirsdag ettermiddag blir de 50 fremste kandidatene offentliggjort.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelAraberne: Israel er bedre enn de fleste andre land
  Neste artikkel– Hamas-regjering er “irrelevant”
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise