Presenterte Kadimas valgliste

  Fire uker etter at statsminister Ariel Sharon fikk hjerneslag, presenterte Kadima, partiet han grunnla, sin kandidatliste for Knesset tirsdag. Navnene på de første femti kandidatene ble lest høyt, samtidig som hver enkelt av dem tok sin plass på scenen i Jerusalem, til stor applaus fra tilhørerne som var møtt opp. Fungerende statsminister og partileder Ehud Olmert talte til de fremmøte. - Jeg er takknemlig, og jeg er rørt fra bunnen av hjertet, og jeg er sikker på at alle de viktige og imponerende personlighetene som står på Kadimas liste, er det samme, sa Olmert. - Livet i staten Israel byr på daglige utfordringer, samt vanskelige og komplekse opplevelser. Israel er et sterkt land. Vi lar oss ikke skremme av eksterne hendelser, heller ikke av hendelser som vi har vært vitne til den siste tiden, fortsatte han. Olmert tenkte sannsynligvis på Hamas sin valgseier i forrige uke. Den fungerende statsministeren la vekt på hvor viktig han mente det var, at Kadima ble dannet. - Kadima ble født ut av behovet for en stor, sentral og betydelig israelsk bevegelse som uttrykker standpunktet til mesteparten av innbyggerne. Det ble født ut fra ansvarsfølelsen til dets grunnleggere og ut av en stor tro på Israels fremtid som land og nasjonalt hjem. Men over alt ble Kadima født på grunn av besluttsomheten, motet og lederskapet til dets grunnlegger, statsminister Ariel Sharon, sa Ehud Olmert til tilhørerne. - Menneskene som sitter her [på scenen] vil bli jobbe med å forme Israels permanente grenser som en stat med et klart og solid jødisk flertall, forsikret Olmert.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Fire uker etter at statsminister Ariel Sharon fikk hjerneslag, presenterte Kadima, partiet han grunnla, sin kandidatliste for Knesset tirsdag. Navnene på de første femti kandidatene ble lest høyt, samtidig som hver enkelt av dem tok sin plass på scenen i Jerusalem, til stor applaus fra tilhørerne som var møtt opp. Fungerende statsminister og partileder Ehud Olmert talte til de fremmøte. – Jeg er takknemlig, og jeg er rørt fra bunnen av hjertet, og jeg er sikker på at alle de viktige og imponerende personlighetene som står på Kadimas liste, er det samme, sa Olmert. – Livet i staten Israel byr på daglige utfordringer, samt vanskelige og komplekse opplevelser. Israel er et sterkt land. Vi lar oss ikke skremme av eksterne hendelser, heller ikke av hendelser som vi har vært vitne til den siste tiden, fortsatte han. Olmert tenkte sannsynligvis på Hamas sin valgseier i forrige uke. Den fungerende statsministeren la vekt på hvor viktig han mente det var, at Kadima ble dannet. – Kadima ble født ut av behovet for en stor, sentral og betydelig israelsk bevegelse som uttrykker standpunktet til mesteparten av innbyggerne. Det ble født ut fra ansvarsfølelsen til dets grunnleggere og ut av en stor tro på Israels fremtid som land og nasjonalt hjem. Men over alt ble Kadima født på grunn av besluttsomheten, motet og lederskapet til dets grunnlegger, statsminister Ariel Sharon, sa Ehud Olmert til tilhørerne. – Menneskene som sitter her [på scenen] vil bli jobbe med å forme Israels permanente grenser som en stat med et klart og solid jødisk flertall, forsikret Olmert.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise