Dette er slutten for Iran

  - Endelig har det internasjonale samfunnet bestemt seg for å avsløre den iranske bløffen, kommenterer Israels FN-ambassadør Danny Gillerman, angående Det internasjonale atomenergibyråets avgjørelse om å overlate Iran til Sikkerhetsrådet. - Nå begynner fasen der det internasjonale samfunnet vil introdusere en rekke tiltak for å isolere Iran og tvinge det til å føye seg, sier Gillerman. I et intervju med Yedioth Aharonoth sier Gillerman at "denne avgjørelsen betyr slutten for Irans spill. Iran har lurt det internasjonale samfunnet i lang tid. Nå er det åpenbart for alle at Iran er bestemt på å oppnå atomvåpen. Dette, og de ufattelige kommentarene fra Irans president, har frembragt denne situasjonen." De første resolusjonene fra Sikkerhetsrådet rundt dette temaet i februar, er ventet å bli meget forsiktige. Diplomatiske forsøk på å hanskes med Iran fra blant annet EU, USA og Israel, har blitt vannet ut etter kompromisser med Russland. Likevel mener FN-diplomater at det kan dukke opp noen overraskelser når saken skal opp til høring, siden den amerikanske FN-ambassadøren John Bolton for øyeblikket fungerer som president i Sikkerhetsrådet.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  – Endelig har det internasjonale samfunnet bestemt seg for å avsløre den iranske bløffen, kommenterer Israels FN-ambassadør Danny Gillerman, angående Det internasjonale atomenergibyråets avgjørelse om å overlate Iran til Sikkerhetsrådet. – Nå begynner fasen der det internasjonale samfunnet vil introdusere en rekke tiltak for å isolere Iran og tvinge det til å føye seg, sier Gillerman. I et intervju med Yedioth Aharonoth sier Gillerman at "denne avgjørelsen betyr slutten for Irans spill. Iran har lurt det internasjonale samfunnet i lang tid. Nå er det åpenbart for alle at Iran er bestemt på å oppnå atomvåpen. Dette, og de ufattelige kommentarene fra Irans president, har frembragt denne situasjonen." De første resolusjonene fra Sikkerhetsrådet rundt dette temaet i februar, er ventet å bli meget forsiktige. Diplomatiske forsøk på å hanskes med Iran fra blant annet EU, USA og Israel, har blitt vannet ut etter kompromisser med Russland. Likevel mener FN-diplomater at det kan dukke opp noen overraskelser når saken skal opp til høring, siden den amerikanske FN-ambassadøren John Bolton for øyeblikket fungerer som president i Sikkerhetsrådet.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise