Hamas-seier påvirker hele verden

  Valgseieren til terrororganisasjonen Hamas i det palestinske valget forrige måned, er "problematisk". Det internasjonale samfunnet må anerkjenne denne virkeligheten og tale den imot, sa utenriksminister Tzipi Livni på besøk i Washington tirsdag. Det er Livnis første besøk i USA, etter at hun tok over som utenriksminister i januar. Hun avholdt en pressekonferanse etter møtet med Jordans kong Abdullah, hvor hun fortalte reporterne at Hamas' seier, ikke bare er et internt palestinsk anliggende, men en sak som påvirker hele regionen, og forsåvidt hele verden. Israels basiskrav for å vurdere forhandlinger med Hamas, er at de må anerkjenne Israel, fordømme terror, la seg avvæpne, samt akseptere tidligere avtaler inngått mellom Israel og PA, uttrykte Livni. Hun la til at Israel aldri kommer til å akseptere en situasjon der en terrororganisasjon leder det palestinske folket, skriver Yedioth Aharonoth.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Valgseieren til terrororganisasjonen Hamas i det palestinske valget forrige måned, er "problematisk". Det internasjonale samfunnet må anerkjenne denne virkeligheten og tale den imot, sa utenriksminister Tzipi Livni på besøk i Washington tirsdag. Det er Livnis første besøk i USA, etter at hun tok over som utenriksminister i januar. Hun avholdt en pressekonferanse etter møtet med Jordans kong Abdullah, hvor hun fortalte reporterne at Hamas’ seier, ikke bare er et internt palestinsk anliggende, men en sak som påvirker hele regionen, og forsåvidt hele verden. Israels basiskrav for å vurdere forhandlinger med Hamas, er at de må anerkjenne Israel, fordømme terror, la seg avvæpne, samt akseptere tidligere avtaler inngått mellom Israel og PA, uttrykte Livni. Hun la til at Israel aldri kommer til å akseptere en situasjon der en terrororganisasjon leder det palestinske folket, skriver Yedioth Aharonoth.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise