Ma’aleh Adumim en del av Israel

  Sikkerhetsgjerdet vil omringe store bosetningsblokker nær Jerusalem, som er "en uadskillelig del av Israel" uttrykte fungerende statsminister Ehud Olmert under en omreise i Jerusalem-regionen tirsdag. Olmert nektet å kommentere hvor den permanente grensen mot de palestinske områdene bør gå, men gjorde det klart at han ønsker å innlemme bosetningene Ariel, Gush Etzion og Ma'aleh Adumim, i tillegg til Jordan-dalen, i Israel. Mellom 185.000 og 244.000 bosettere bor i disse fire områdene, i følge Peace Now. Samtidig benektet statsministeren at Hamas er styrket som følge av Israels tilbaketrekning fra Gaza-stripen. "Hamas var sterke allerede før tilbaketrekningen," slo Olmert fast.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Sikkerhetsgjerdet vil omringe store bosetningsblokker nær Jerusalem, som er "en uadskillelig del av Israel" uttrykte fungerende statsminister Ehud Olmert under en omreise i Jerusalem-regionen tirsdag. Olmert nektet å kommentere hvor den permanente grensen mot de palestinske områdene bør gå, men gjorde det klart at han ønsker å innlemme bosetningene Ariel, Gush Etzion og Ma’aleh Adumim, i tillegg til Jordan-dalen, i Israel. Mellom 185.000 og 244.000 bosettere bor i disse fire områdene, i følge Peace Now. Samtidig benektet statsministeren at Hamas er styrket som følge av Israels tilbaketrekning fra Gaza-stripen. "Hamas var sterke allerede før tilbaketrekningen," slo Olmert fast.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise