Vil fortsette å støtte PA økonomisk

  Storbritannia trekker ikke tilbake bistanden til det palestinske folket, selv om de stemte frem den militante organisasjonen Hamas i valget forrige måned, uttrykker utenriksminister Jack Straw. Likevel vil midlene bli kuttet dersom de benyttes til å finansiere terror. - Ingen av oss har noen interesse av å straffe det palestinske folket fordi de avga "galt" svar i valget, sa Straw til det britiske parlamentet. - Dette var et fritt og rettferdig valg og vi er nødt til å respektere det palestinske valget. På samme tid kan vi ikke vederlagsfritt belønne Hamas om de fortsetter med aktiv støtte til terror og vold, fortsetter han. Forrige uke anmodet USA, FN, Russland og EU de to partene i den israelsk-palestinske konflikten, om å vende tilbake til forhandlingsbordet. Samtidig advarte de om at 6,5 milliarder kroner i PA-bistand står i fare for å bli trukket tilbake, dersom ikke Hamas anerkjenner Israel og avstår fra vold.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Storbritannia trekker ikke tilbake bistanden til det palestinske folket, selv om de stemte frem den militante organisasjonen Hamas i valget forrige måned, uttrykker utenriksminister Jack Straw. Likevel vil midlene bli kuttet dersom de benyttes til å finansiere terror. – Ingen av oss har noen interesse av å straffe det palestinske folket fordi de avga "galt" svar i valget, sa Straw til det britiske parlamentet. – Dette var et fritt og rettferdig valg og vi er nødt til å respektere det palestinske valget. På samme tid kan vi ikke vederlagsfritt belønne Hamas om de fortsetter med aktiv støtte til terror og vold, fortsetter han. Forrige uke anmodet USA, FN, Russland og EU de to partene i den israelsk-palestinske konflikten, om å vende tilbake til forhandlingsbordet. Samtidig advarte de om at 6,5 milliarder kroner i PA-bistand står i fare for å bli trukket tilbake, dersom ikke Hamas anerkjenner Israel og avstår fra vold.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise