Vi vil ikke anerkjenne Israel

  PA-formann Mahmoud Abbas møtte lørdag en gruppe Hamas-ledere, anført av Ismail Haniyeh, på Gaza-stripen, for første gang etter det palestinske valget. Der ble det bestemt at det nye parlamentet skal samles 16. februar. Møtet ble av begge parter omtalt som "meget positivt". Palestinske kilder sier at Abbas ikke offisielt ba Hamas å danne en ny regjering. I stedet skal formannen ha krevd at terrororganisasjonen anerkjenner Israels rett til å eksistere, og avtalene som PA og Israel har inngått. Haniyeh skal på sin side ha svart at det er uaktuelt for Hamas å anerkjenne Israel, skriver Yedioth Aharonoth.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  PA-formann Mahmoud Abbas møtte lørdag en gruppe Hamas-ledere, anført av Ismail Haniyeh, på Gaza-stripen, for første gang etter det palestinske valget. Der ble det bestemt at det nye parlamentet skal samles 16. februar. Møtet ble av begge parter omtalt som "meget positivt". Palestinske kilder sier at Abbas ikke offisielt ba Hamas å danne en ny regjering. I stedet skal formannen ha krevd at terrororganisasjonen anerkjenner Israels rett til å eksistere, og avtalene som PA og Israel har inngått. Haniyeh skal på sin side ha svart at det er uaktuelt for Hamas å anerkjenne Israel, skriver Yedioth Aharonoth.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise