Milliarder stjålet fra myndighetene

  Den palestinske statsadvokaten Ahmed al-Meghani, kunne søndag legge frem resultatene av en nylig gjennomført korrupsjonsetterforskning i de palestinske myndighetene. Den viser at viktige medlemmer av det palestinske parlamentet kan ha stjålet flere milliarder kroner fra offentlige fond. På en pressekonferanse fortalte al-Meghani at hans ansatte etterforsker dusinvis av korrupsjonssaker, som også involverer selskaper med økonomiske bånd til PA. - Jeg kan ikke komme med noe eksakt tall, for jeg er ingen regnskapsfører. Men det kan være snakk om flere milliarder kroner. Når min etterforskning er avsluttet, vil jeg legge frem alle tall og detaljer, sa statsadvokaten. Han legger til at han foreløpig har gjennomført 25 arrestasjoner, og bedt om varetektsfengsling for ti andre personer, som for øyeblikket ser ut til å ha rømt. al-Meghani ønsket opprinnelig å legge frem resultatene av etterforskningen i desember, men utsatte det etter ønske fra PA-formann Mahmoud Abbas. Sistnevnte fryktet etterforskningen ville bli sett på som et forsøk på å favorisere enkelte partigrupper. Likevel skal statsadvokaten ha Abbas' "fulle støtte", selv om granskningen i særlig stor grad går ut over Fatah-partiet.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Den palestinske statsadvokaten Ahmed al-Meghani, kunne søndag legge frem resultatene av en nylig gjennomført korrupsjonsetterforskning i de palestinske myndighetene. Den viser at viktige medlemmer av det palestinske parlamentet kan ha stjålet flere milliarder kroner fra offentlige fond. På en pressekonferanse fortalte al-Meghani at hans ansatte etterforsker dusinvis av korrupsjonssaker, som også involverer selskaper med økonomiske bånd til PA. – Jeg kan ikke komme med noe eksakt tall, for jeg er ingen regnskapsfører. Men det kan være snakk om flere milliarder kroner. Når min etterforskning er avsluttet, vil jeg legge frem alle tall og detaljer, sa statsadvokaten. Han legger til at han foreløpig har gjennomført 25 arrestasjoner, og bedt om varetektsfengsling for ti andre personer, som for øyeblikket ser ut til å ha rømt. al-Meghani ønsket opprinnelig å legge frem resultatene av etterforskningen i desember, men utsatte det etter ønske fra PA-formann Mahmoud Abbas. Sistnevnte fryktet etterforskningen ville bli sett på som et forsøk på å favorisere enkelte partigrupper. Likevel skal statsadvokaten ha Abbas’ "fulle støtte", selv om granskningen i særlig stor grad går ut over Fatah-partiet.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise