SV utsetter Israel-boikott

  - SV har utsatt sin boikott-aksjon mot Israel, skriver NTB fredag morgen. Aksjonen er foreløpig utsatt to uker, til neste møte i landsstyret. Hamas sin valgseier har gjort "boikottspørsmålet brennhett for SV". - Det er et menneskerettighetsproblem knyttet til Hamas' seier. Det er noe med «timingen» her, sier en "anonym kilde høyt plassert i partiet". Tirsdag denne uka ble også kjent at Senterungdommen trakk seg fra boikottkampanjen, skriver NTB. Les artikkeklen: Boikott av Israel er ikke bare dumt, det er også umoralsk.

  – SV har utsatt sin boikott-aksjon mot Israel, skriver NTB fredag morgen. Aksjonen er foreløpig utsatt to uker, til neste møte i landsstyret. Hamas sin valgseier har gjort "boikottspørsmålet brennhett for SV". – Det er et menneskerettighetsproblem knyttet til Hamas’ seier. Det er noe med «timingen» her, sier en "anonym kilde høyt plassert i partiet". Tirsdag denne uka ble også kjent at Senterungdommen trakk seg fra boikottkampanjen, skriver NTB. Les artikkeklen: Boikott av Israel er ikke bare dumt, det er også umoralsk.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelSeks palestinere arrestert for terror
  Neste artikkelErez-stasjonen angrepet
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise