Apartheid-anklage handler om å ødelegge jødenes eneste stat

  6. februar vedtok generalforsamlingen i den anglikanske kirke at de vil trekke tilbake investeringer fra firma som profiterer på den "illegale okkupasjonen". Jerusalem Post tar opp saken i en lederartikkel, hvor de leverer knallhard kritikk mot statskirken i England. – Mens Israel tar lange skritt mot en tostats-løsning, tar palestinerne, med sin stemme til Hamas, […]

  6. februar vedtok generalforsamlingen i den anglikanske kirke at de vil trekke tilbake investeringer fra firma som profiterer på den "illegale okkupasjonen". Jerusalem Post tar opp saken i en lederartikkel, hvor de leverer knallhard kritikk mot statskirken i England. – Mens Israel tar lange skritt mot en tostats-løsning, tar palestinerne, med sin stemme til Hamas, lange skritt bort. I denne situasjonen finner den anglikanske kirke det passende å sende et signal til begge sider: Israel skal boikottes og palestinerne skal, følgelig, bli oppmuntret, skriver avisen. – Terror og boikott-kampanjer mot Israel oppstår ikke isolert sett eller i et vakum. Samme hvilken merkelapp man gir dem, handler morderiske angrep mot israelere eller forsøk på å tegne Israel som en ulovlig "apartheid"- eller "koloni"-stat, ikke om å bygge en palestinsk stat, men å ødelegge den eneste jødiske staten, skriver avisen. Enhver som er villig til å åpne øynene kan se dette. Jerusalem Post peker på hva partene i konflikten har gjort. – Israelerne er så interessert i å skape en palestinsk stat at de gav en overveldende støtte til en ensidig tilbaketrekning fra bosetninger, til tross for fire år med iherdige selvmordsbombe-angrep som kostet oss tusen menneskeliv. – Selv etter Hamas har kommet til makten, er velgerne i Israel innstilt på å gjøre flere tilbaketrekninger, skriver Jerusalem Post. "Det viser et ønske om å skape en palestinsk stat, selv om palestinerne ikke er klar for fred med Israel." – Den anglikanske kirke bør snu, og reise krav til palestinerne om å stanse terror og akseptere en jødisk stat med rett til selvforsvar, konkluderer Jerusalem Post.

  Forrige artikkelJonas Gahr Støre i Jerusalem Post
  Neste artikkelPlanlegger uavhengig økonomi
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.