Støtter Israel mot Hamas

  Tyskland støtter det israelske kravet til det internasjonale samfunnet, om å bryte med Hamas inntil de avstår fra vold og anerkjenner den jødiske staten, kunne utenriksminister Frank-Walter Steinmeier meddele mandag. Steinmeier var på sitt første offisielle besøk til Israel, etter at han begynte i stillingen. - Jeg ville at Israel skulle vite at de kan regne med vår solidaritet, særlig etter det palestinske valget. Jeg stadfester (de israelske) prinsippene for kontakt med Hamas-bevegelsen, uttalte han etter møtet med fungerende statsminister Ehud Olmert. De tyske forsikringene kommer på et tidspunkt der Israel gjennomgår økende bekymring, ettersom den internasjonale fronten mot Hamas stadig blir mindre. Russlands president Vladimir Putin har invitert Hamas' ledere til Moskva, med støtte fra franskmennene. Mens Putin vil forsøke å presse Hamas til å anerkjenne Israel, har ikke Steinmeier noen tro på en umiddelbar holdningsendring i organisasjonen. - I følge Hamas' uttalelser, er det ingen indikasjoner på at bevegelsen er rede til å møte virkeligheten. Så for øyeblikket ser det ikke ut til at Hamas vil forvandles til en seriøs forhandlingspartner, hevder han.

  Tyskland støtter det israelske kravet til det internasjonale samfunnet, om å bryte med Hamas inntil de avstår fra vold og anerkjenner den jødiske staten, kunne utenriksminister Frank-Walter Steinmeier meddele mandag. Steinmeier var på sitt første offisielle besøk til Israel, etter at han begynte i stillingen. – Jeg ville at Israel skulle vite at de kan regne med vår solidaritet, særlig etter det palestinske valget. Jeg stadfester (de israelske) prinsippene for kontakt med Hamas-bevegelsen, uttalte han etter møtet med fungerende statsminister Ehud Olmert. De tyske forsikringene kommer på et tidspunkt der Israel gjennomgår økende bekymring, ettersom den internasjonale fronten mot Hamas stadig blir mindre. Russlands president Vladimir Putin har invitert Hamas’ ledere til Moskva, med støtte fra franskmennene. Mens Putin vil forsøke å presse Hamas til å anerkjenne Israel, har ikke Steinmeier noen tro på en umiddelbar holdningsendring i organisasjonen. – I følge Hamas’ uttalelser, er det ingen indikasjoner på at bevegelsen er rede til å møte virkeligheten. Så for øyeblikket ser det ikke ut til at Hamas vil forvandles til en seriøs forhandlingspartner, hevder han.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise