Israel ikke interessert i å ødelegge for Abbas

  Fungerende statsminister Ehud Olmert uttalte mandag at Israel "ikke er interessert i å ødelegge for PA-formann Mahmoud Abbas. Han er en folkevalgt leder i den palestinske myndigheten, og det i et åpent valg med et klart flertall fra den palestinske befolkningen." Likevel advarte Olmert om at samarbeidet mellom Israel og Abbas kommer til å halte, i den grad Hamas får innflytelse i den nye regjeringen, skriver Yedioth Aharonoth. - Så lenge han ikke samarbeider med Hamas, og så lenge den palestinske regjeringen ikke blir ledet av Hamas, vil vi samarbeide med de palestinske myndighetene. Forsiktig og ansvarlig, men likevel med den intensjon å styrke elementene som anerkjenner Israels rett til å eksistere uten terror og innenfor sikre grenser, og vi vil ikke spille dette over i hendene på ekstremister, fortalte Olmert i en tale ved Handelskonferansen for Israel og Europa, i Tel Aviv.

  Fungerende statsminister Ehud Olmert uttalte mandag at Israel "ikke er interessert i å ødelegge for PA-formann Mahmoud Abbas. Han er en folkevalgt leder i den palestinske myndigheten, og det i et åpent valg med et klart flertall fra den palestinske befolkningen." Likevel advarte Olmert om at samarbeidet mellom Israel og Abbas kommer til å halte, i den grad Hamas får innflytelse i den nye regjeringen, skriver Yedioth Aharonoth. – Så lenge han ikke samarbeider med Hamas, og så lenge den palestinske regjeringen ikke blir ledet av Hamas, vil vi samarbeide med de palestinske myndighetene. Forsiktig og ansvarlig, men likevel med den intensjon å styrke elementene som anerkjenner Israels rett til å eksistere uten terror og innenfor sikre grenser, og vi vil ikke spille dette over i hendene på ekstremister, fortalte Olmert i en tale ved Handelskonferansen for Israel og Europa, i Tel Aviv.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise