Israel vil ikke ha kontakt med PA

  - Når Hamas nå har flertall i det palestinske parlament, er det klart at PA i virkeligheten er blitt en terrorist-myndighet, sa fungerende statsminister Ehud Olmert under innledningen til det israelske regjeringsmøtet søndag formiddag. - Israel vil ikke ha kontakt med et regime hvor Hamas spiller en rolle, enten den er liten, stor eller altomfattende, sa Olmert. I regjeringsmøtet vil det bli drøftet hvilke tiltak Israel skal gjennomføre for å bryte kontakten med de palestinske selvstyremyndighetene. - Israel har ingen intensjoner om å skade de humanitære behovene til det palestinske folk, understreket Olmert, i følge Ha'aretz.

  – Når Hamas nå har flertall i det palestinske parlament, er det klart at PA i virkeligheten er blitt en terrorist-myndighet, sa fungerende statsminister Ehud Olmert under innledningen til det israelske regjeringsmøtet søndag formiddag. – Israel vil ikke ha kontakt med et regime hvor Hamas spiller en rolle, enten den er liten, stor eller altomfattende, sa Olmert. I regjeringsmøtet vil det bli drøftet hvilke tiltak Israel skal gjennomføre for å bryte kontakten med de palestinske selvstyremyndighetene. – Israel har ingen intensjoner om å skade de humanitære behovene til det palestinske folk, understreket Olmert, i følge Ha’aretz.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelEn nødhavn for nordmenn
  Neste artikkelØnsker Ahmedinejad tiltalt i Haag
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise