Positivt at Israel angrep Iraks atomvåpen i 1981

  7. juni 1981 gjennomførte Israel et overraskende bombetokt mot det irakiske atomanlegget Osirak utenfor Bagdad. Dermed ble Saddam Husseins atomvåpenprogram stanset. I første omgang ble angrepet kraftig fordømt, men det har vunnet mer støtte i de påfølgende år. Nå har Saudi-Arabias ambassadør i USA, Turki al-Faisal, kommet ut med støtte til angrepet. – Det var helt klart et positivt tiltak, sa han under en tale i San Francisco, i følge Yedioth Aharonoth.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelVil han bli en god forsvarsminister?
  Neste artikkelKNESSET-VALGET 2006
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.