Vil gi bistand til palestinerne

  "Midtøsten-kvartetten" gikk tirsdag inn for å gi bistand til palestinerne i en prøveperiode. Den humanitære situasjonen i de palestinske områdene blir stadig forverret etter at internasjonal støtte ble strammet inn etter Hamas-seieren. Kvartetten, som består av USA, Russland, EU og FN, gav ut et pressemelding som indikerte at de har gått med på en tre måneders prøveperiode, skriver Yedioth Aharonoth. - Amerikanerne er bekymret for den nye situasjonen i PA, men er selvfølgelig ikke interessert i å se palestinerne lide, sa utenriksminister Condoleezza Rice før møtet. Hun la imidlertid til at ingen har interesse av å støtte en regjering, som finner tid til å feire selvmordsbomben i Tel Aviv. En kilde hevder amerikanerne stadig nærmer seg synet til de andre medlemmene i Kvartetten, om å opprette et midlertidig internasjonalt organ for å overføre pengene til den palestinske befolkningen.

  "Midtøsten-kvartetten" gikk tirsdag inn for å gi bistand til palestinerne i en prøveperiode. Den humanitære situasjonen i de palestinske områdene blir stadig forverret etter at internasjonal støtte ble strammet inn etter Hamas-seieren. Kvartetten, som består av USA, Russland, EU og FN, gav ut et pressemelding som indikerte at de har gått med på en tre måneders prøveperiode, skriver Yedioth Aharonoth. – Amerikanerne er bekymret for den nye situasjonen i PA, men er selvfølgelig ikke interessert i å se palestinerne lide, sa utenriksminister Condoleezza Rice før møtet. Hun la imidlertid til at ingen har interesse av å støtte en regjering, som finner tid til å feire selvmordsbomben i Tel Aviv. En kilde hevder amerikanerne stadig nærmer seg synet til de andre medlemmene i Kvartetten, om å opprette et midlertidig internasjonalt organ for å overføre pengene til den palestinske befolkningen.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise