Kjøpte våpen med penger fra det internasjonale samfunn

  - Yasser Arafat brukte millioner av dollar gitt i internasjonal bistand til våpenkjøp, sier Fuad Shubaki, som var en nær medarbeider av den avdøde PA-formannen. Penger som ble overført fra Israel ble brukt til å finansiere terrorgrupper som angrep israelske mål, innrømmer Shubaki i forhør med den israelske sikkerhetstjenesten. Under Yasser Arafats ledelse var palestinske myndigheter også involvert i smuggling og produksjon av våpen. - I forbindelse med Intifada-starten fikk jeg ordre fra Arafat om å kjøpe flest mulig våpen fra forskjellige steder, sier Shubaki.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  – Yasser Arafat brukte millioner av dollar gitt i internasjonal bistand til våpenkjøp, sier Fuad Shubaki, som var en nær medarbeider av den avdøde PA-formannen. Penger som ble overført fra Israel ble brukt til å finansiere terrorgrupper som angrep israelske mål, innrømmer Shubaki i forhør med den israelske sikkerhetstjenesten. Under Yasser Arafats ledelse var palestinske myndigheter også involvert i smuggling og produksjon av våpen. – I forbindelse med Intifada-starten fikk jeg ordre fra Arafat om å kjøpe flest mulig våpen fra forskjellige steder, sier Shubaki.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkel726 ulovlige arbeidere arrestert på et døgn
  Neste artikkelVil evakuere 12 illegale utposter
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise