Mubarak vil ha Hamas ut av Damaskus

  Egypts president Hosni Mubarak krever at Hamas blir utvist fra Damaskus dersom ikke korporal Gilad Shalit blir frigitt, melder palestinske kilder fredag. Mubarak mener den kompromissløse holdningen til Khaled Meshal fører palestinerne mot en katastrofe, rapporterer Israel Radio. Meshal, som har hovedkvarter i Syrias hovedstad, gav ordre til Kerem Shalom-angrepet hvor to israelske soldater ble […]

  Egypts president Hosni Mubarak krever at Hamas blir utvist fra Damaskus dersom ikke korporal Gilad Shalit blir frigitt, melder palestinske kilder fredag. Mubarak mener den kompromissløse holdningen til Khaled Meshal fører palestinerne mot en katastrofe, rapporterer Israel Radio. Meshal, som har hovedkvarter i Syrias hovedstad, gav ordre til Kerem Shalom-angrepet hvor to israelske soldater ble drept og en israelsk soldat kidnappet. Selv om Mubarak har trappet opp sine meklingsforsøk, avviser israelske myndigheter at de forhandler om frigivelse av Shalit.

  Forrige artikkelOm å angripe sine venner
  Neste artikkelIAF bombet en rekke mål på Gaza-stripen
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.