Mubarak vil ha Hamas ut av Damaskus

  Egypts president Hosni Mubarak krever at Hamas blir utvist fra Damaskus dersom ikke korporal Gilad Shalit blir frigitt, melder palestinske kilder fredag. Mubarak mener den kompromissløse holdningen til Khaled Meshal fører palestinerne mot en katastrofe, rapporterer Israel Radio. Meshal, som har hovedkvarter i Syrias hovedstad, gav ordre til Kerem Shalom-angrepet hvor to israelske soldater ble drept og en israelsk soldat kidnappet. Selv om Mubarak har trappet opp sine meklingsforsøk, avviser israelske myndigheter at de forhandler om frigivelse av Shalit.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Egypts president Hosni Mubarak krever at Hamas blir utvist fra Damaskus dersom ikke korporal Gilad Shalit blir frigitt, melder palestinske kilder fredag. Mubarak mener den kompromissløse holdningen til Khaled Meshal fører palestinerne mot en katastrofe, rapporterer Israel Radio. Meshal, som har hovedkvarter i Syrias hovedstad, gav ordre til Kerem Shalom-angrepet hvor to israelske soldater ble drept og en israelsk soldat kidnappet. Selv om Mubarak har trappet opp sine meklingsforsøk, avviser israelske myndigheter at de forhandler om frigivelse av Shalit.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelOm å angripe sine venner
  Neste artikkelIAF bombet en rekke mål på Gaza-stripen
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise