På dagtid er det skole, om natten møtested for terrorister

  Israelske luftstyrker sendte raketter mot minst to bygninger på Gaza-stripen sent tirsdag kveld. I sør ble kontorer til det Hamas-kontrollerte innenriksdepartementet rammet, i nord ble angrepet rettet inn mot en skolebygning. - På dagtid er det en skole, men om natten er den et møtested for terrorister, sier en talsmann for IDF.

  Israelske luftstyrker sendte raketter mot minst to bygninger på Gaza-stripen sent tirsdag kveld. I sør ble kontorer til det Hamas-kontrollerte innenriksdepartementet rammet, i nord ble angrepet rettet inn mot en skolebygning. – På dagtid er det en skole, men om natten er den et møtested for terrorister, sier en talsmann for IDF.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelStøtter Gaza-operasjonen
  Neste artikkel60 år siden Kielce-pogromen
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise