IDF stanset Kassam-terrorister

  Palestinske terrorister på Gaza-stripen hadde gjort klar for et nytt rakettangrep mot sivile israelske tettsteder da de ble rammet av et israelsk luftangrep tirsdag morgen. Det er ikke klart om noen ble drept, men IDF registrerte en fulltreffer. To væpnede menn ble alvorlig skadet i operasjonen, i følge palestinske sykehuskilder. Senere på dagen avfyrte israelske luftstyrker raketter mot et kjøretøy nord på Gaza-stripen. Palestinske sykehuskilder sier en mann ble drept og en anne skadet. Israel har også avfyrt en rakett mot en bro i nærheten av byen Beit Hanoun.

  Palestinske terrorister på Gaza-stripen hadde gjort klar for et nytt rakettangrep mot sivile israelske tettsteder da de ble rammet av et israelsk luftangrep tirsdag morgen. Det er ikke klart om noen ble drept, men IDF registrerte en fulltreffer. To væpnede menn ble alvorlig skadet i operasjonen, i følge palestinske sykehuskilder. Senere på dagen avfyrte israelske luftstyrker raketter mot et kjøretøy nord på Gaza-stripen. Palestinske sykehuskilder sier en mann ble drept og en anne skadet. Israel har også avfyrt en rakett mot en bro i nærheten av byen Beit Hanoun.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkel60 år siden Kielce-pogromen
  Neste artikkelVerden forstår at vi ikke har noe valg
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise