IDF ber sivile flykte “straks”

  Israel ber flere hundretusen sivile i sør-Libanon om å forlate området "straks", skriver den israelske avisen Ha'aretz. Dette kan være nok et varsel om en større israelsk bakkeoperasjon i sør-Libanon. Hensikten er å ødelegge Hizbollahs kapasitet til å true Israel med terror-raketter og infiltrasjon, samt skape en buffersone mot nye rakettangrep. - Israel har allerede flere tusen soldater inne i Libanon, skriver Ha'aretz. Hizbollah-geriljaen har flere underjordiske anlegg i sør-Libanon, "ofte utgravd under hus i landsbyer", skriver Ha'aretz. Geriljasoldatene gjemmer seg i disse anleggene, og kommer av og til opp for å skyte mot Israel.

  Israel ber flere hundretusen sivile i sør-Libanon om å forlate området “straks”, skriver den israelske avisen Ha’aretz. Dette kan være nok et varsel om en større israelsk bakkeoperasjon i sør-Libanon. Hensikten er å ødelegge Hizbollahs kapasitet til å true Israel med terror-raketter og infiltrasjon, samt skape en buffersone mot nye rakettangrep.
  – Israel har allerede flere tusen soldater inne i Libanon, skriver Ha’aretz.
  Hizbollah-geriljaen har flere underjordiske anlegg i sør-Libanon, “ofte utgravd under hus i landsbyer”, skriver Ha’aretz. Geriljasoldatene gjemmer seg i disse anleggene, og kommer av og til opp for å skyte mot Israel.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise