Jeg ble sendt for å hindre redningsstyrken

  IDF har frigjort film fra avhøret av en Hizbollah-terrorist som deltok i kidnappingen av to israelske soldater nær Libanon-grensen for noen uker siden. - Min jobb var å stanse stridsvognene som kom etter kidnapperne, sier Hizbollah-soldaten Hussin Ali Suleiman (22). Under avhøringen avgav Suleiman frivillig informasjon som kaster nytt lys over Hizbollahs, Irans og Syrias innblanding i ulike aktiviteter i området, hevder Yedioth Aharonoth. Han gav likevel ikke ut ny informasjon rundt situasjonen til de kidnappede soldatene.

  IDF har frigjort film fra avhøret av en Hizbollah-terrorist som deltok i kidnappingen av to israelske soldater nær Libanon-grensen for noen uker siden. – Min jobb var å stanse stridsvognene som kom etter kidnapperne, sier Hizbollah-soldaten Hussin Ali Suleiman (22). Under avhøringen avgav Suleiman frivillig informasjon som kaster nytt lys over Hizbollahs, Irans og Syrias innblanding i ulike aktiviteter i området, hevder Yedioth Aharonoth. Han gav likevel ikke ut ny informasjon rundt situasjonen til de kidnappede soldatene.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise