Jødiske liv er mindre verdt enn muslimske

  - Midtøsten-konflikten koker ned til et enkelt styreprinsipp: Jødiske/ israelske liv er ganske enkelt mindre verdt enn muslimske/ arabiske liv, skriver den jødiske rabbien Jonathan Pearl i Yedioth Aharonoth. Han påpeker hvordan verden roper på "israelsk tilbakeholdenhet" når rakettene regner ned over uskyldige isralere/ jøder, eller når israelske restauranter og diskoteker blir blåst i luften. Hvorfor? Fordi muslimske/ arabiske sivile kan bli drept av vanvare. - I begge disse tilfeller gjør Israel nødvendige og desparate forsøk på å eliminere, eller i det minste svekke, den direkte og eksistensielle trusselen mot uskyldige sivile. Men Israel blir bedt om å ikke gjøre det av disse kritikerne, påpeker Pearl. Selv når Israel setter opp et gjerde for å forsvare seg selv blir det fordømmelse. - Israel blir bedt om å rive ned det livreddende gjerdet. Hvorfor? Fordi uleiligheten som påføres menneskene på fiendesiden er en for stor byrde å bære. En for høy pris å betale for å redde livet til en jøde, skriver Pearl. Miff.no: Alle Israels forsvarstiltak er blitt stemplet som "krigsforbrytelser" eller "brudd på menneskerettighetene". Er det fritt å drepe jøder?

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  – Midtøsten-konflikten koker ned til et enkelt styreprinsipp: Jødiske/ israelske liv er ganske enkelt mindre verdt enn muslimske/ arabiske liv, skriver den jødiske rabbien Jonathan Pearl i Yedioth Aharonoth. Han påpeker hvordan verden roper på "israelsk tilbakeholdenhet" når rakettene regner ned over uskyldige isralere/ jøder, eller når israelske restauranter og diskoteker blir blåst i luften. Hvorfor? Fordi muslimske/ arabiske sivile kan bli drept av vanvare. – I begge disse tilfeller gjør Israel nødvendige og desparate forsøk på å eliminere, eller i det minste svekke, den direkte og eksistensielle trusselen mot uskyldige sivile. Men Israel blir bedt om å ikke gjøre det av disse kritikerne, påpeker Pearl. Selv når Israel setter opp et gjerde for å forsvare seg selv blir det fordømmelse. – Israel blir bedt om å rive ned det livreddende gjerdet. Hvorfor? Fordi uleiligheten som påføres menneskene på fiendesiden er en for stor byrde å bære. En for høy pris å betale for å redde livet til en jøde, skriver Pearl. Miff.no: Alle Israels forsvarstiltak er blitt stemplet som "krigsforbrytelser" eller "brudd på menneskerettighetene". Er det fritt å drepe jøder?

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIDF arresterte Hamas-minister Nasser Shaer
  Neste artikkelAnnonsen som ble nektet spalteplass
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise