Rockestjerne sender hilsen til israelsk soldat

  Den israelsk-fødte rocke-stjernen Gene Simmons har sendt en videohilsen til en israelsk soldat som ble alvorlig skadet under krigen mot Hizbollah, melder nyhetsbyrået AP. Gene Simmons grunnla heavy metal-bandet Kiss i 1970-årene. Han ble født i byen Haifa før familien emigrerte til New York da han var barn. Haifa ble utsatt for kraftig rakett-bombardement under […]

  Den israelsk-fødte rocke-stjernen Gene Simmons har sendt en videohilsen til en israelsk soldat som ble alvorlig skadet under krigen mot Hizbollah, melder nyhetsbyrået AP. Gene Simmons grunnla heavy metal-bandet Kiss i 1970-årene. Han ble født i byen Haifa før familien emigrerte til New York da han var barn. Haifa ble utsatt for kraftig rakett-bombardement under den 34 dager lange krigen i juli og august. Videohilsenen ble sendt til Kiss-fanen Ron Weinreich. Soldagen ligger fortsatt på sykehus, lammet fra brystet og ned. – Hei Ron, sier Gene Simmons i videohilsenen. "Jeg kan ikke uttrykke hvor stolt jeg er av deg, og hvor mye verden og Israel skylder deg i takk. Fra dypet av mitt hjerte vil jeg si at du er en virkelig helt. Du er alles helt, du er min helt og jeg skulle ønske jeg kunne være der sammen med deg." Miff.no: Krigen mot Hizbollah

  Forrige artikkel– Grovt uriktige påstander fra NIS
  Neste artikkelKrigsforbrytelser i Libanon?
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.