Krever at statlig kommisjon blir nedsatt

  Statsminister Ehud Olmert møter kraftig motstand etter at han har satt ned to uavhengige komitéer for å granske myndighetenes håndtering av krigen mot Hizbollah. Olmert har avvist en uavhengig statlig granskningskommisjon. Motstanden kommer også fra regjeringsmedlemmer i Kadimas koalisjonspartner Ap. - Komitén som Olmert har satt ned for å granske den politiske ledelsen har ikke noe klart mandat eller timeplan. Å operere med flere komitéer vil bare føre til kaos, argumenterer minister Ophir Pines-Paz. En gruppe israelske reservesoldater fortsetter sine aksjoner med krav om at statsminister Ehud Olmert skal gå av. - Hvorfor er ikke Olmert villig til å nedsette en granskningskommisjon når regjeringsmedlemmer og Knesset-medlemmer fra alle kanter etterlyser en slik granskning, sier soldaten Yigal Ben Ami. Miff.no: Krigen mot Hizbollah

  Statsminister Ehud Olmert møter kraftig motstand etter at han har satt ned to uavhengige komitéer for å granske myndighetenes håndtering av krigen mot Hizbollah. Olmert har avvist en uavhengig statlig granskningskommisjon. Motstanden kommer også fra regjeringsmedlemmer i Kadimas koalisjonspartner Ap. – Komitén som Olmert har satt ned for å granske den politiske ledelsen har ikke noe klart mandat eller timeplan. Å operere med flere komitéer vil bare føre til kaos, argumenterer minister Ophir Pines-Paz. En gruppe israelske reservesoldater fortsetter sine aksjoner med krav om at statsminister Ehud Olmert skal gå av. – Hvorfor er ikke Olmert villig til å nedsette en granskningskommisjon når regjeringsmedlemmer og Knesset-medlemmer fra alle kanter etterlyser en slik granskning, sier soldaten Yigal Ben Ami. Miff.no: Krigen mot Hizbollah

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIsraels venner på Stortinget 2005-2009
  Neste artikkelNi aviser nektet å trykke MIFF-annonse
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise