Krever at statlig kommisjon blir nedsatt

  Statsminister Ehud Olmert møter kraftig motstand etter at han har satt ned to uavhengige komitéer for å granske myndighetenes håndtering av krigen mot Hizbollah. Olmert har avvist en uavhengig statlig granskningskommisjon. Motstanden kommer også fra regjeringsmedlemmer i Kadimas koalisjonspartner Ap. – Komitén som Olmert har satt ned for å granske den politiske ledelsen har ikke […]

   
  Støtter DU det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland? Klikk her for å bli medlem av MIFF fra kun kr. 4,- per uke

  Statsminister Ehud Olmert møter kraftig motstand etter at han har satt ned to uavhengige komitéer for å granske myndighetenes håndtering av krigen mot Hizbollah. Olmert har avvist en uavhengig statlig granskningskommisjon. Motstanden kommer også fra regjeringsmedlemmer i Kadimas koalisjonspartner Ap. – Komitén som Olmert har satt ned for å granske den politiske ledelsen har ikke noe klart mandat eller timeplan. Å operere med flere komitéer vil bare føre til kaos, argumenterer minister Ophir Pines-Paz. En gruppe israelske reservesoldater fortsetter sine aksjoner med krav om at statsminister Ehud Olmert skal gå av. – Hvorfor er ikke Olmert villig til å nedsette en granskningskommisjon når regjeringsmedlemmer og Knesset-medlemmer fra alle kanter etterlyser en slik granskning, sier soldaten Yigal Ben Ami. Miff.no: Krigen mot Hizbollah

  Forrige artikkelIsraels venner på Stortinget 2005-2009
  Neste artikkelNi aviser nektet å trykke MIFF-annonse
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.