Prøver å løse konflikt med Amir Peretz

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Nå som forslaget til statsbudsjett for 2007 er godkjent av regjeringen, prøver statsminister Ehud Olmert å ordne opp i uenighetene med forsvarsminister Amir Peretz. Ap-lederen avstod fra å stemme over budsjettet tidligere i uken, etter at han var misfornøyd med tildelingen av midler til sitt departement. – Amir Peretz må sette sine mistanker til side og begynne å samarbeide med statsministeren og koalisjonen, sier en talsmann for Olmerts kontor torsdag. Han legger til at statsministeren ikke har til hensikt å endre regjeringsstrukturen for øyeblikket og at Peretz derfor bør begynne å styrke sine bånd internt i koalisjonen, skriver Yedioth Aharonoth. Miff.no: Ehud Olmert  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag