Syv militante og sivile palestinere drept

  Tirsdag morgen meldte IDF at de har avsluttet sin nesten ukelange anti-terror operasjon i Beit Hanoun nord på Gaza-stripen. I følge Ha'aretz har de israelske styrkene trukket seg tilbake til utkanten av området, men likevel er minst ni palestinere drept på Gaza-stripen tirsdag. I Jabalya ble to terrorister tilknyttet Islamsk Jihad skutt og drept. IDF skjøt også en stridsvogn-granat mot huset til Jamila Shanti. Han er parlamentsmedlem for Hamas. I forrige uke mobiliserte han kvinnene som gikk inn i kampsonen rundt en moské som var beleiret av IDF, slik at en gruppe terrorister kunne unnslippe arrest. Shantis svigerinne ble drept i angrepet på huset, sammen med Hamas-lederens livvakt og et annet militant Hamas-medlem. Den israelske hæren avviser at de rammet et spesielt hus. - Vi svarte på granater som ble skutt mot oss, opplyser IDF. Miff.no: Palestinsk terror

  Tirsdag morgen meldte IDF at de har avsluttet sin nesten ukelange anti-terror operasjon i Beit Hanoun nord på Gaza-stripen. I følge Ha’aretz har de israelske styrkene trukket seg tilbake til utkanten av området, men likevel er minst ni palestinere drept på Gaza-stripen tirsdag. I Jabalya ble to terrorister tilknyttet Islamsk Jihad skutt og drept. IDF skjøt også en stridsvogn-granat mot huset til Jamila Shanti. Han er parlamentsmedlem for Hamas. I forrige uke mobiliserte han kvinnene som gikk inn i kampsonen rundt en moské som var beleiret av IDF, slik at en gruppe terrorister kunne unnslippe arrest. Shantis svigerinne ble drept i angrepet på huset, sammen med Hamas-lederens livvakt og et annet militant Hamas-medlem. Den israelske hæren avviser at de rammet et spesielt hus. – Vi svarte på granater som ble skutt mot oss, opplyser IDF. Miff.no: Palestinsk terror

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelAvviser europeisk initiativ
  Neste artikkelEgypt bryter avtaler om våpensmugling
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise