Slipper ikke fri fanger før Shalit er frigitt

  Det ser likevel ikke ut som om Israel kommer til å frigi palestinske fanger i forkant av den islamske høytiden som Id al-Adha som begynner lørdag. - Det vil ikke bli sluppet fri palestinske fanger før korporal Gilad Shalit er frigitt, skriver Jerusalem Post. Shalit ble kidnappet i et palestinsk angrep mot Israel 25. juni. Israelske talsmenn bruker også rakettangrepene fra Gaza-stripen som et argument mot å frigi fangene. Miff.no: Palestinsk terror

  Det ser likevel ikke ut som om Israel kommer til å frigi palestinske fanger i forkant av den islamske høytiden som Id al-Adha som begynner lørdag. – Det vil ikke bli sluppet fri palestinske fanger før korporal Gilad Shalit er frigitt, skriver Jerusalem Post. Shalit ble kidnappet i et palestinsk angrep mot Israel 25. juni. Israelske talsmenn bruker også rakettangrepene fra Gaza-stripen som et argument mot å frigi fangene. Miff.no: Palestinsk terror

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelTerrorister angrep med åtte raketter
  Neste artikkelLar arabiske slektninger treffe hverandre
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise