Israel bør være bekymret for fremtiden i Irak

  Israels viseforsvarsminister Ephraim Sneh er bekymret for hvordan den politiske situasjonen i Irak vil utvikle seg i fremtiden. – Iran har økende innflytelse i det sørlige Irak og i sentralregjeringen i Bagdad, påpeker han. – Irak har blitt en "vulkan av terror" med "ødeleggende krefter" som kan påvirke Jordan og Israel, legger han til. Miff.no: […]

  Israels viseforsvarsminister Ephraim Sneh er bekymret for hvordan den politiske situasjonen i Irak vil utvikle seg i fremtiden. – Iran har økende innflytelse i det sørlige Irak og i sentralregjeringen i Bagdad, påpeker han. – Irak har blitt en "vulkan av terror" med "ødeleggende krefter" som kan påvirke Jordan og Israel, legger han til. Miff.no: Irak

  Forrige artikkelSørger etter henrettelse av Saddam
  Neste artikkelLavere arbeidsledighet
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.