Svartelister iransk bank

  Det amerikanske finansdepartementet har bestemt seg for å svarteliste Irans femte største statseide bank, med navn Bank Sepah. Dermed får det irakiske selskapet ikke handle med noen amerikanske banker eller amerikanske innbyggere. Svartelistingen fører dermed til at Bank Sepah ikke kan gjøre noen form for handel knyttet opp mot den amerikanske økonomien. Dette skjer på […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Det amerikanske finansdepartementet har bestemt seg for å svarteliste Irans femte største statseide bank, med navn Bank Sepah. Dermed får det irakiske selskapet ikke handle med noen amerikanske banker eller amerikanske innbyggere. Svartelistingen fører dermed til at Bank Sepah ikke kan gjøre noen form for handel knyttet opp mot den amerikanske økonomien. Dette skjer på tross av at det statseide selskapet har filialer både i London, Paris, Roma og Frankfurt, skriver Yedioth Aharonoth. – Bank Sepah er en økonomisk nødvendighet for Irans rakett-program og har aktivt støttet Irans arbeid for å få raketter som kan bære masseødeleggelsesvåpen, skriver departementet i en kommentar til svartelistingen. Miff.no: Iran

  Forrige artikkelDe amerikanske kristne og Israel
  Neste artikkelDersom Amir Peretz får sparken vil regjeringen falle
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no