Korrupsjonen komplett med arabisk minister

  Ami Ayalon er blant kandidatene til årets ledervalg i Arbeiderpartiet. Mens nåværende partileder Amir Peretz er fullt opptatt med å forsvare seg etter ansettelsen av Raleb Majadele, har Ayalon kastet seg på kritikkbølgen mot forsvarsministeren. Et av de mest omtalte temaene i israelsk presse de siste dagene, har vært ansettelsen av den første arabiske ministeren i Israel, sports-, kultur- og teknologiminister Majadele. Peretz har blitt kritisert både fra utenforstående og medlemmer av hans eget parti for å bruke den arabiske politikeren i sin partiledervalgkamp. – På grunn av dagens politikk har en minister blitt ansatt i den mest upassende stillingen, slik at det ikke skal true statsministeren eller partiformannen. Korrupsjonen ble komplett ved ansettelsen av Raleb Majadele. Det er på tide at vi får en arabisk minister i staten Israel, men ikke gjennom en slik upassende prosess som ikke respekterer Raleb, mener Ayalon. I likhet med mange andre tror ikke Peretz’ utfordrer at forsvarsministeren bare hadde gode hensikter med å ansette en arabisk minister på dette tidspunktet. – Korrupsjon er en eksistensiell trussel. Personalpolitiske vurderinger leder mennesker til svært upassende [politiske] posisjoner. Uansett hvem som tror at han vil oppnå en lederskapsposisjon gjennom slike manipulasjoner trenger å vite at slike lederskap blir kortvarige, hevder Ayalon. Miff.no: Israelsk politikk  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag