1,8 millioner turister i 2006

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Israel tok imot 1,8 millioner turister i 2006, en nedgang på 4,5 prosent i forhold til 2005. – Fjoråret startet med stor optimisme, men den forsvant etter krigen i Libanon, sier turistminister Isaac Herzog. – Det er ikke noen hemmelighet at turistindustrien ble mest skadet av krigen. Selv om vi så oppgang på slutten av året, er prosessen treg og det vil fortsatt ta noen måneder å komme tilbake, fortsetter Herzog. Tallene taler klart om hvilken effekt krigen hadde på turistbesøket. I første halvdel av 2006 økte turismen med 22 prosent i forhold til samme periode i 2005. Fra juli til desember gikk antallet turister ned med 27 prosent. Miff.no: Turistguiden Besøk Israel  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag